
بروزرسانی: 28 تیر 1404
آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه با گوشت و مرغ
آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه با گوشت و مرغ
این پنیر سرشار از خاصیت در صورت پخت بوی کباب می دهد و می تواند راهش را به غذاهای ایرانی هم باز کند و ترکیب خوش طعم و پرخاصیتی مثل فسنجان با پنیر کبابی را بسازد. اگر تا به الان تجربه چشیدن خورش فسنجان با پنیر کبابی را نداشتید، پیشنهاد می دهیم حتما امتحانش کنید. پنیر کبابی را می توانید کلا جایگزین گوشت خورش کنید یا هم از گوشت و هم از پنیر کبابی استفاده کنید. این پنیر می تواند خوردن خورشت های ایرانی را برای گیاه خوران لذت بخش کند. گردوهای آسیاب شده را داخل تابه ای که بدون روغن از قبل داغ کرده ایم بریزید و سعی کنید که شعله گاز پس از اضافه کردن گردو ها کم باشد. خورشت فسنجان از گردو، رب انار و گوشت تهیه می شود که بسیار مغذی است و علاوه بر اینکه لذیذ و خوشمزه است، یک وعده غذای مقوی و پرخاصیت نیز به شمار می رود.
- البته رنگ این خورشت مهمترین معیار برای اکثر افراد به حساب می آید .
- همچنین خیلی ها برای خوشرنگتر شدن فسنجان در اون یک قاشق رب گوجه میریزن.
- ۱- یکی از نکات مهم خورشت فسنجان خوشمزه این است که غلیظ و لعابدار باشد.
- حرارت زیر قابلمه را خیلی ملایم کنید تا خورش کاملا جا بیفتد.
- خورشت فسنجان سنتی با مغز گردو، رب انار و گوشت قرمز یا گوشت مرغ تهیه می شود.
- گوشت خورشت فسنجان معمولاً یا از گوشت پرندگان مثل مرغ، بوقلمون، اردک و دیگر پرندگان شکاری یا از گوشت قرمز چرخ کرده است.
اولین نکته در مورد گردوی فسنجان این است که حتما آنرا چند بار چرخ کنید. نکته بعدی که باعث می شود گردو تمام روغن خود را به خورش پس بدهد این است که همان روزی که می خواهید فسنجان درست کنید، گردو را چرخ کنید. نکته آخر هم اینکه گردو را کمی تفت دهید، سپس آب را به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله پس از اینکه گردو کمی روغن پس داد، رب گوجه فرنگی را به همراه رب انار به قابلمه حاوی گردو اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم. در صورت تمایل می توانیم رب گوجه فرنگی را قبل از اضافه کردن سرخ کنیم.
طرز تهیه لواشک صنعتی
در این حین مرغ را با یک پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بپزید. اگر خورشت فسنجان آماده شد و احساس کردید به اندازه دلخواه شما روغن نینداخته است ، در اخر یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید ، این کار به روغن انداختن خورش کمک می کند. البته می توانید بسته به ذائقه و سایر عوامل از گردوی کمتری استفاده کنید. من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن. فسنجون رسمی ینی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار.
غذا چی درست کنم؟
خورش فسنجان نیز مانند خورشت قیمه و قرمه سبزی یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین نوع خورشت ایرانی است که به روش های متفاوتی تهیه می شود. برای مثال طرز تهیه خورشت فسنجان با انار دستورالعمل دیگری از این غذا است که پیش از این به شما آموزش داده ایم؛ اما این بار قصد داریم تا شما را با یک روش دیگر از پخت فسنجان آشنا کنیم. در قابلمه ای که می خواهید فسنجان را درست کنید، ۲ عدد پیاز را رنده کنید.
سپس زیر خورشت را کم کنید تا به آهستگی بجوشد و گردوها کم کم بپزد. وقتی خورشت جوش آمد، زیر آن را کم کنید و در قابلمه را طوری بگذارید که چفت نشود؛ زیرا احتمال سررفتن خورشت وجود دارد. پیاز داغ را به صورت آماده هم می توانید از افق کوروش بخرید؛ حضوری، آنلاین یا تلفنی. اگر رب انار شما تیره نیست می توانید بیشتر اضافه کنید.