
بروزرسانی: 28 تیر 1404
انواع غذاهای محلی آذربایجانی 17 غذای استان آذربایجان شرقی آموزش آشپزی آنلاین
انواع غذاهای محلی آذربایجانی 17 غذای استان آذربایجان شرقی آموزش آشپزی آنلاین
این غذا به همراه نان سرو شده و با استفاده از کنگر یا کرفس، آرد، زیره، تخم مرغ، آب یا شیر، کره، زعفران و روغن تهیه می شود. البته در ایران این غذا را با کته یا نان سرو می کنند تا به شکل یک وعده غذایی کامل در بیاید و بتواند افراد را سیر کند. باقلا قاتق، یکی دیگر از غذاهای محلی و ساده شمالی است که در زمان کوتاهی آماده می شود. این غذای شمالی را با باقالی محلی مخصوص به نام «پاچ باقلا» که معمولا کوچک تر از باقالی معمولی است، تهیه می کنند. برای تهیه باقلا قاتق، باقالی های محلی را از چند ساعت قبل در آب خیس می کنند تا پوست آن ها راحت تر کنده شود. پس از کندن پوست باقالی ها و تفت دادن آن ها در کره، به آن آب اضافه می کنند تا خوب بپزد.
- این رستوران در محل یکی از خانه های قدیمی و سنتی شیراز بنا شده است.
- یکی از مهم ترین ویژگی های این نان شگفت انگیز و خوش طعم، ماندگاری بالای آن است و برای مدت طولانی در یخچال قابل نگهداری خواهد بود.
- بعد از اینکه اسفناج ها پخت، دانه های خمیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.
- از محبوب ترین غذاهای محلی رشت می توان به میرزا قاسمی اشاره کرد.
در بوشهر مثل بیشتر شهرهای جنوبی، ماهی و میگو نقش پررنگی در غذاهای محلی دارد. آشپزان چیره دست بوشهری با ادویه های محلی، ماهی و … جادو می کنند و به همین خاطر غذاهای جنوبی و بوشهری بین کل مردم ایران محبوب هستند. شله زرد یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که تهرانی ها در پخت آن ادعا دارند. این دسر خوشمزه بیشتر در ماه رمضان یا به عنوان نذری در ماه های محرم و صفر پخته می شود. کافی است برنج بپزد، له شود و زعفران، شکر، گلاب، هل و خلال بادام به آن اضافه شود؛ اما فوت کوزه گری برای درست کردن یک شله زرد خوشمزه تناسب میان مواد و پخت اندازه برنج است.
باقلا پلوسر یا سس پیله
این افراد معتقدند غذا باید شور باشد و این دسر است که باید شیرین باشد. در آشپزی ایرانی به غذاهایی خورش گفته می شود که به عنوان غذای اصلی در کنار برنج سرو می شود. اما جالب است بدانید که خورش ماست شبیه غذای اصلی نیست و بیشتر شبیه یک دسر شیرین است، اتفاقا خیلی ها عاشق آن هستند. اگر شما نام خورش را از روی آن بردارید و با چشم بسته آن را تست کنید، می گویید چقدر این دسر خوش طعم است. خاگینه، نرگسی یا املت اسفناج، املت قهوه خانه ای یا املت گوجه که ماده اصلی آن ها تخم مرغ است، به عنوان املت های ایرانی معروف شناخته می شوند.
#9 رستوران درباری نوشهر
این غذا از ماهی سرخ شده یا کبابی به همراه ادویه های مخصوص تهیه می شود که چندان هم دور از فکر نیست. اگر شما هم در همسایگی خلیج فارس با آن همه ماهی رنگارنگ زندگی می کردید طبیعی بود که مهم ترین جزو غذاهای محلی تان از ماهی تهیه شود. انواع مختلفی از این غذا در شهرهای مختلف تهیه می شود که همگی در یک نقطه با هم مشترکند؛ این غذا را فقط در ایران می توان پیدا کرد. هر توریستی حداقل یک بار این غذا را امتحان کرده است و طعم متفاوت ترکیب این مواد نسبتا ساده شگفت زده شده است. بهترین صبحانه سنتی ایرانی به خصوص در شهرهای شمال غرب، از دل طبیعت می آیند.
این فینگرفود خوشمزه ترکیبی از پنیر، گردو، آب، دوغ، سبزی، پیازچه و نان خشک است. بعد از ترکیب این مواد اگر می خواهید دویماج خوشمزه ای داشته باشید، می توانید آن را به صورت ریزریز درآورده و تزیین کنید. این غذای پرطرفدار از نارنج، رب انار، گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر، آرد نخودچی درست شده و به واسطه داشتن همان رب انار، طعم جذابی را به وجود آورده است. این غذا را می توانید با کته یا سیب زمینی سرخ کرده نوش جان کنید. یک غذای محبوب و اصیل برای ایرانی ها قرمه سبزی است که البته این غذا در گیلان کمی متفاوت است.