بهترین غذاهای ایرانی معرفی 212 غذای ایرانی خوشمزه +تصاویر
انتشار: خرداد 16، 1402
بروزرسانی: 28 تیر 1404

بهترین غذاهای ایرانی معرفی 212 غذای ایرانی خوشمزه +تصاویر

بهترین غذاهای ایرانی معرفی 212 غذای ایرانی خوشمزه +تصاویر

حبوبات را نیز به صورت جداگانه از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن ها را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود. حبوبات را نیز جداگانه در یک قابلمه با آب بپزید و زمانی که احساس کردید نرم شدند، آن ها را در قابلمه بلغور گندم بریزید. چگدرمه یا تورکمن پلو غذایی است که بیشتر در مراسم مهم مثل مهمانی ها، عروسی ها و همچنین به عنوان غذای نذری در ماه محرم و صفر درست می شود.

  • این دستورپخت ها شامل انواع پلوها، خورش ها، کباب ها و دلمه و کوفته و همچنین طرز تهیه انواع ترشی، شور، مربا، صبحانه، مارمالاد، کوکو، کتلت، چاشنی و نوشیدنی است.
  • در فصل زیبا و دوست داشتنی بهار بسیاری از سبزی های محلی و کوهی از دل خاک رشد می کنند.
  • باقلی قاتق، یکی از خورش هایی است که می توان به عنوان پیش غذا یا همراه غذا در کنار غذاهایی چون ماهی کولی، ماهی شور و غیره نیز سرو کرد.
  • لُکونه یک جور کوکو است که از آرد گندم، نخود، کشمش و پیازچه تهیه می شود.
  • قلیه کدوتنبل و قلیه سیب زمینی 2 نوع از قلیه های معروف یزدی هستند که در خانه تمام یزدی ها پخته می شوند.

شاید شما با شنیدن نام خورشت گول بخورید اما چیزی که در نهایت می بینید کمی با تصورات شما متفاوت است. این خورشت آب زیادی ندارد اما طعم بی نظیر آن را فراموش نخواهید کرد. اگر به دنبال یک پیش غذا یا میان وعده خوشمزه هستید و یا می خواهید غذای سبکی بخورید بورانی بادمجان شمالی ها را فراموش نکنید.

خورش غوره بادمجان

روش پخت و مواد اولیه کال کباب شباهت زیادی به میرزا قاسمی دارد. برای پخت این غذای خوشمزه علاوه بر بادمجان از دانه های قرمز انار، گردو، سبزی های معطر، گلپر و سیر نیز استفاده می شود. رشتی ها پس از پخت، این غذا را در یخچال قرار می دهند تا مواد آن حسابی به خورد یکدیگر بروند و طعم ها باهم مخلوط شوند تا ترکیبی شگفت انگیز از مزه را ایجاد کنند. اگر بادمجان و غذاهای محلی را دوست دارید، از خوردن این غذا حسابی لذت خواهید برد. در بین هزاران هزار رستوران فست فودی که در شهر تهران وجود دارد، هنوز هم افراد زیادی هستند که به دنبال بهترین رستوران های سنتی تهران می گردند. آن ها غذاهای اصیل ایرانی را به فست فودهای خوش آب و رنگ و مدرن ترجیح می دهند.

کوفته لپه

کباب سرداشی همداناگر بخواهیم خوراک دیگری را در لیست بهترین غذاهای محلی ایرانی قرار دهیم، باید به کباب سرداشی، یکی از غذاهای معروف همدان اشاره کنیم. این غذا در گذشته روی سنگ های تنور نانوایی های سنگکی پخته می شد. «داش» در زبان ترکی به معنای «سنگ» است و به همین دلیل نام این غذا را سرداشی گذاشتند. این غذا شبیه به کباب تابه ای است؛ اما برای تهیه آن از روغن استفاده نمی شود.

۴. غذاهای محلی استان مرکزی

در ادامه یک قاشق غذاخوری از ترکیب ادویه ها را به این مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم خامی ادویه گرفته شود. خورش فسنجان و کشک، یکی از غذاهای لذیذ و محلی شهر تفرش است که به نام خورش فسوجن کشک نیز شناخته می شود. در تهیه این نسخه از فسنجان به جای رب انار از ماست یا کشک استفاده می شود و به همین دلیل، طعم این فسنجان با هر فسنجانی که تاکنون امتحان کرده اید، متفاوت است. لازم به ذکر است که ماش پتی خارش در برخی نقاط استان گلستان به صورت سرد هم سرو می شود. با توجه به طبیعت گرم زیره و طبع سرد برنج، زیره پلو طبع متعادلی دارد و به همین دلیل، غذایی مناسب فصل پاییز و زمستان است. زیره پلو یا پلو زیره یکی از مقوی ترین و لذیذترین غذاهای محلی کرمان است که با زیره سیاه یا مخلوط زیره سیاه و سبز درست می شود.