روستای ابیانه ، روح سرخ قلب ایران سفرزون
انتشار: بهمن 12، 1400
بروزرسانی: 28 تیر 1404

روستای ابیانه ، روح سرخ قلب ایران سفرزون

روستای ابیانه ، روح سرخ قلب ایران سفرزون

برای تهیه سس، پیازهای خلالی خرد شده را در روغن تفت دهید تا کارملی شوند. سپس دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا با هم ترکیب شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

  • نظر شما در خصوص بهترین غذاهای محلی ایرانی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت ها با تکراتو\xa0در میان بگذارید.
  • این رستوران در نزدیکی بناهایی مانند حمام وکیل، بازار وکیل و شاه چراغ قرار گرفته است.
  • پس از اتمام کار کال کباب را چند ساعتی در یخچال قرار می دهند تا مواد خوب به خورد هم رفته و مزه دار شود.
  • در این رستوران غذاهای محلی را از نوع خوشمزه اش سفارش دهید و طعم واقعی این غذاها را بشناسید.
  • پس اگر قصد دارید یک دنده کباب بی نقص در خانه درست کنید، یک روز آزاد را انتخاب کنید تا زمان کافی برای آشپزی در اختیار داشته باشید.

مواد اصلی تشکیل دهنده این آش لوبیا چیتی یا لوبیا چشم بلبلی، بلغور، برنج، پیاز داغ، گوجه فرنگی، تره و جعفری است. آش گوجه فرنگی بسیار شبیه آش آبغوره است و تفاوت آن ها این است که در آش گوجه فرنگی از میزان گوجه بیشتری استفاده می شود. خورش قلیه میگو غذای معروف دیگری است که شبیه به قورمه سبزی است.

پیشنهاد اتاقک برای یک وعده غذای کردستانی

کرمان یکی از استان هایی است که شیرینی و دسر در آن حسابی محبوب و سوغاتی اصلی مسافران و گردشگران این شهر است. چنگ مال خرما یک دسر و شیرینی سنتی کرمان است که در کنار مواد مغذی و سالمی که دارد، طرز تهیه آن هم کار چندان سختی نیست. هفت رنگ پلو، آبگوشت آجیل، ته چین فیروزکوهی، اشکنه اسفناج و دمی بلغور جو نیز از دیگر غذاهای سنتی تهران هستند. در یک قابلمه پیاز را تفت دهید و به آن رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و گوشت های قلقلی را به آن اضافه کنید.

غذاهای سنتی کیش

برساق از نان های سنتی و محلی کردستان است که در استان های ایلام و لرستان و کرمانشاه نیز طرفدار دارد. اگر به کلم پلو علاقه ندارید، احتمالاً این غذا به مزاجتان خوشایند نباشد. با این وجود، می توانید پلوماش و قمری اصفهانی را برای یکبار هم که شده امتحان کنید و طعم خوشایند آن را زیر زبانتان نگه دارید. اگر بنا باشد مهمان سفره اصفهانی ها شده و با غذاهای خوشمزه شان از شما پذیرایی کنند، خواهید دید که دسرهای مجلسی نیز جایگاه خاصی در این سفره دارد.

در هنگام پخت این نان، روی آن را با استفاده از زرده تخم مرغ، گلرنگ، زعفران پوشانده و در تنور می پزند. قاق، نان معروف استان قزوین بوده که آن را با خمیر نان فطیر می پزند. همچنین نان قاق در وعده غذایی صبحانه، میان وعده و عصرانه میل می شود.