طرز تهیه سمبوسه + آموزش تصویری پیچیدن سمبوسه
انتشار: مهر 19، 1402
بروزرسانی: 28 تیر 1404

طرز تهیه سمبوسه + آموزش تصویری پیچیدن سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه + آموزش تصویری پیچیدن سمبوسه

در طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی به این روش، فر را روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سینی فر را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و سمبوسه ها را به صورت منظم روی آن بچینید. با استفاده از قلموی آشپزی، روی سمبوسه ها مقدار روغن بمالید و اگر می خواهید سمبوسه های خوشرنگ تری داشته باشید، قدری زعفران آبکرده یا زردچوبه هم به روغن اضافه کنید.

  • پس از اتمام سرخ کردن، سمبوسه ها را در ظرف مناسبی چیده و با سس تزیین نمایید.
  • سمبوسه سیب زمینی به دلیل دارا بودن ادویه هایی همچون دارچین، دارای طبع گرم بوده و آثار مفیدی بر روی اعصاب و کاهش تنش های عصبی دارد.
  • در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به صورت جداگانه سرخ می کنیم ، سپس سیب زمینی ها را با مایه گوشت مخلوط می کنیم.
  • در واقع طرز تهیه سمبوسه جنوبی، به نوع سس مخصوصی است که با آن همراه می شود.
  • پیاز را پوست کنده و داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود و در نهایت به آن نمک، فلفل و زرد چوبه می افزاییم.

من از مخلوط آرد و آب که کمی هم آبکی باشه به عنوان چسب استفاده کردم. اینطوری تا وقتی که بپزه آبی که همراهش ریخته بودیم هم خشک میشه و سیب زمینی حالت پفکی تری پیدا میکنه. سمبوسه در کنار هوموس، فلافل، کبه و باباغنوش از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای عربی است.

بارش باران و احتمال آبگرفتگی معابر در ۵ استان/ وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در ۶ استان

کمی مواد را تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه سبک شوند سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر باز هم مواد را باهم تفت دهید و در آخر، نمک و پودر آویشن را اضافه کنید. وقتی مایه سمبوسه آماده شد، سراغ پیچیدن سمبوسه ها بروید.

زیان استقلال 400 میلیارد بیشتر از پرسپولیس!/تیزبازی علی خطیر برای بهتر کردن کارنامه خودش!

این غذای خوشمزه ترکیبی از گوشت چرخ شده، برنج، حبوبات و سبزیجات است که در لایه های برگ مو یا همان برگ درخت انگور پیچیده می... سمبوسه سیب زمینی به دلیل دارا بودن ادویه هایی همچون دارچین، دارای طبع گرم بوده و آثار مفیدی بر روی اعصاب و کاهش تنش های عصبی دارد. همچنین موجب تقویت سیستم قلبی عروقی شده و از بروز ناراحتی های قلبی پیشگیری می کند. برای پیچیدن سمبوسه مقداری از مایه سمبوسه را در قسمت بالایی نان برش خورده می ریزیم و با زاویه ۹۰ درجه شروع به تا زدن نان می کنیم تا نان به شکل یک مثلث در بیاید. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را پیچیدیم نوبت سرخ کردن آنهاست. مواد رو در گوشه اولش بریزید و به شکل مثلثی تا بزنید و اونقدر تکرار کنید تا به انتهای نان برسید.

سپس لایه ها را به شکل مثلث روی هم جمع کنید و قسمت هایی که لایه ها روی هم افتاده اند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ شدن در روغن باز نشوند. پس از اتمام سرخ کردن، سمبوسه ها را در ظرف مناسبی چیده و با سس تزیین نمایید. در مرحله چهارم از تهیه سمبوسه باید مواد آماده شده را داخل نان لواش بپیچید. البته می توانید به جای نان لواش از نان یوفکا یا نان فیلو هم استفاده کنید. این نان ها روغن کمتری جذب می کنند و سرعت پخت سمبوسه را کاهش می دهند. اگر قصد دارید سمبوسه را با نان لواش درست کنید، حتما از نان لواش نرم و نازک استفاده کنید.