
بروزرسانی: 28 تیر 1404
عکس های خوشمزه ترین غذاهای ایرانی
عکس های خوشمزه ترین غذاهای ایرانی
گوجه فرنگی، پیاز، دو قاشق رب گوجه فرنگی، دارچین، روغن، زردچوبه و فلفل مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه هستند و ترکیب بسیار فوق العاده ای را ایجاد می کنند. چنانچه این غذا را با دل و جگر تهیه کردید توجه داشته باشید که برای بیماران قلبی و سالمندان سنگین است و حتما با احتیاط مصرف کنند. ماهی پرطرفدار و پرمصرف ترین غذای دریایی است که به لحاظ گستردگی انواع و البته شیوه طبخ آن می تواند سلیقه های متفاوتی از افراد را راضی نگه دارد.
- در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه خورشت سیب یزد آشنا خواهیم شد.
- بریانی اصفهانی از غذاهای بسیار محبوب و سنتی کشورمان است که طعمی خاص و جذاب دارد.
- رشته پلو از غذاهای محلی مشهد، غذاهای سنتی استان اردبیل و کرمانشاه به شمار می آید؛ اما در دیگر شهرهای ایران نیز به روش های مختلف طبخ و سرو می شود.
- خوراک ماهیچه در همه ی استان های ایران طبخ شده و در بیشتر رستوارن ها این غذا ارائه می شود.
مواد داخل دلمه ترکیبی از گوشت چرخ کرده ، سبزی دلمه، پیاز و لپه تشکیل می شود. از غذاهای محلی تا غذاهای مجلسی، با عطر و طعم فوق العاده شان هوش را از سر می برند. شاید برای یک مهمانی خاص و رسمی به دنبال چند غذای همه پسند باشیم و ندانیم کدام را انتخاب کنیم. در ادامه خوشمزه ترین غذاهای ایرانی را بر اساس نظر مردم را به شما معرفی می کنیم.
آش رشته اصفهان
بعد از ترکیب مواد با برنج، سوراخ های روی غذای خود ایجاد کنید تا غذا از کف دم بکشد. قبل از آماده سازی فلافل باید نخود ها حتماً ۴۸ ساعت در آب قرار بگیرد تا نفخ آن گرفته شود. بعد از از این مدت نخود ها باید به همراه سیر و پیاز دو مرتبه چرخ شود.
آذربایجان و کباب بناب اش
اولین روز شنبه از ماه آذر را روز جهانی قورمه سبزی نامیده اند. در شب های گرم تابستان خوردن آب دوغ خیار بسیار لذت بخش است. مجموعه برنا رابین سپهر سام از سال 1399 در زمینه تولید، تامین، توزیع و خدمات پس از فروش لوازم خانگی فعالیت خود را با نام تجاری ادمیلسون، آغاز کرده است. از مطالب این وب سایت فقط می توانید برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع استفاده کنید.
در ادامه رسپی مخصوص ما را امتحان کنید تا یک طعم ترکی را در خانه خودتان خلق کنید. الحمص یکی از غذاهای فوری عربی است که به راحتی می توان آن را تهیه کرد. برای درست کردن این غذا یک لیوان نخود را از شب قبل خیس کنید و سعی کنید به طور مرتب آب آن را عوض کنید.