غذاهای لاکچری ایرانی ️ معروف ترین غذاهای ایرانی تاپ تراول
انتشار: اردیبهشت 03، 1402
بروزرسانی: 28 تیر 1404

غذاهای لاکچری ایرانی ️ معروف ترین غذاهای ایرانی تاپ تراول

غذاهای لاکچری ایرانی ️ معروف ترین غذاهای ایرانی تاپ تراول

از جملهٔ این غذاها می توان به دلمه، کوفته، کله جوش، آبگوشت، ترشی تره و انواع متنوعی از کیک و شیرینی، انواع آش ها و کباب های ایرانی اشاره کرد. علاقه مندان به هنر آشپزی انواع مختلفی از محتوا از جمله کتاب آشپزی، کلاس و برنامه های تلویزیونی را دنبال می کنند. امروزه با توجه به فراگیری استفاده از فضای مجازی، این بسترها نیز محتواهای جذاب و درخور توجهی را برای علاقه مندان فراهم کرده اند. در کنار پیج های آموزش آشپزی اینستاگرام، افرادی نیز با عنوان فودبلاگر یا تیستر برای معرفی رستوران ها و محل های ارائه غذا و خوراکی، در حال فعالیت هستند. در این پست برترین صفحات اینستاگرام فعال در پخت و آموزش آشپزی و تیستری (تست غذا) را بر اساس معیار فالوور دسته بندی کرده ایم.

  • به طور کلی در غذاهای ایرانی تنوع زیادی برای پختن غذا وجود دارد.
  • جمعه ها برای مادرهای ایرانی از آن روزهایی ست که باید هم حواسشان به دخل وخرج باشد و هم غذای خوشمزه برای خانواده تهیه کنند.
  • برای تهیه این غذا، نکته مهم گرفتن بوی زهم مرغ است، که لازمه آن سلیقه و وارد بودن به آشپزی می باشد تا غذایی خوش طعم و لذیذ برای اطرافیان حاضر شود.
  • برای تهیه کشک بادمجان می توان از دو روش سرخ کردن و کبابی استفاده کرد.

بازارهای ماهی در هر شهر این استان دیده می شوند و مشتری های زیادی هم دارند. در میان خوراکی های گیاهی، بادمجان جزو پرمصرف ترین هاست و البته انار و سیر جایگاه ویژه ای برای طعم دهی به غذاها دارند. غذاها در مازندران بیشتر به صورت ترش و ملس پخته می شوند و معمولا برای کنترل طعم آن از رب انار و شکر بهره می گیرند.

دنده کباب کرمانشاه

بادمجان ترشی، سیر ترشی و هفت بیجار از جمله ترشی های خوشمزه مازندرانی ها هستند که در سفره های شان یافت می شوند. خانم های خانه دار تبحر خاصی در تهیه مربا دارند و به همین دلیل می توان در خانه ها و مغازه ها انواع مرباها شامل به، آلبالو، سیب، پرتقال، انجیر، شقاقل، بهارنارنج و بالنگ را یافت. دستور آشپزی مشابهی با بنه بزه آش نیز وجود دارد که به آن دو آش یا همان آش دوغ می گویند. برای تهیه این آش از برنج و سبزی شامل ساقه و برگ سبز سیر و اسفناج خرد شده، استفاده می کنند. سپس سیر خام ساییده شده، نعناع خشک و دوغ را هم می زنند و به آن اضافه می کند. طرفداران آش می توانند حسابی در مازندران خوش بگذرانند و آش های خوشمزه این دیار را امتحان کنند.

مرجان فود، اسمر فود ایرانی

کارنامه خورش اثر نادر میرزا قاجار، یکی از بهترین کتاب های آشپزی ایرانی است که علاوه بر اینکه مجموعه ای از دستورهای آشپزی باشد، ارزش تاریخی و فرهنگی دارد. با پیشرفت تکنولوژی و دسترسی آسان کاربران به دستور پخت غذاهای مختلف، برخلاف چیزی که انتظار می رفت فروش کتاب های آشپزی نه تنها کاهش نیافت بلکه افزایش چشمگیری هم پیدا کرد. حال وقت آن است که به طور شفاف، بی طرف و منصفانه هرکدام از برندهای ایرانی غذای خشک گربه را بررسی و انتخاب را به شما بسپاریم. مدت هاست که واردات غذای خشک گربه در ایران محدود یا بهتر بگوییم قطع شده است. پس هر آنچه که در پت شاپ های مختلف، از غذای خشک گربه به فروش میرسد، خرید از قبل این فروشندگان است. به این معنی که فروشندگان محترم آنچه در انبار باقی مانده، به قیمت روز دلار در معرض فروش قرار میدهند.

برای آنکه اروپا را در لیست بهترین خورش های جهان فراموش نکرده باشم، این خورش فرانسوی را برای شما جزو لیست آوردم. کوکوان یک نوع خورش است که آن را از مرغی که در شراب خوابیده است تهیه می کنند. از آنجایی که خورش ها را بیشتر در خاورمیانه و کشورهای آسیای غربی پیدا می کنید نمی توان این ادعا را داشت که دیگر نقاط جهان غذایی به سبک خورشت ندارند.