
بروزرسانی: 28 تیر 1404
غذاهای محلی اصفهان غذاهای سنتی اصفهان هومسا
غذاهای محلی اصفهان غذاهای سنتی اصفهان هومسا
برای خوردن قوروت بادمجان، مقداری نان خشک را در ظرف تیلیت می کنند و آن را به همراه بادمجان سرخ شده میل می کنند. این غذا طعمی بی٬نظیر دارد و با وجود کلسیم، آهن و فسفر فراوان، برای استحکام و رشد استخوان و همچنین پیشگیری از کم خونی بسیار مفید است. گردو، کشک بیرجندی، پیاز و روغن حیوانی از مواد اصلی تشکیل دهنده قوروت هستند که در نهایت با دارچین و نعنا داغ تزئین می شود. برای تهیه گردو پلو با گوشت، گردوها را درشت خرد کنید و آن ها را برای یک ساعت در آب خیس کنید تا پوست روی آن ها به راحتی جدا شود. گوشت رشته ای خرد شده را با فلفل سیاه و زعفران مخلوط کنید و برای چند ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شود. یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و در یک قابلمه روی حرارت متوسط تفت دهید تا آب آن بخار شود.
- بعد از نوش جان کردن غذا، با دسرهای محلی شیرازی مثل رنگینک و عرقیجات سفر به شیراز را در این رستوران تکمیل می کنید.
- خوردن قیمه نثار قزوینی، احساس خوشایندی از سفر به قزوین برایتان به یادگار خواهد گذاشت.
- در این شهر، رنگ، طعم و عطر متفاوتی را احساس می کنید و این یکی از نقطه قوت های تبریز برای جذب گردشگران زیادی شده است.
- این دسر خوشمزه بعد از اینکه حداقل دو ساعت در یخچال ماند آماده سرو است.
در این غذا، شکم اردک محلی با انواع سبزی های معطر شمالی مانند سرسم، اناریجه، پیاز، سیر، گردو و ... همین مخلفات، معجزه ای در طعم غذا به وجود می آورد که احتمالاً شما را شیفته اردک شکم پر کند. در بین غذاهای گیلان، انواع خورشت های خوشمزه دیده می شود که یکی از آن ها سیر قلیه است. سیر قلیه از ترکیب گوشت مرغ یا اردک، پیاز، برگ سیر، لپه، تخم مرغ و ادویه جات تهیه می شود.
انواع غذاهای ایرانی محلی
در منوی این رستوران می توانید انواع کباب های ذغالی و غذاهای اصیل ایرانی را در ظروفی زیبا و چشم نواز نوش جان کنید. آبگوشت شاید اصلیل ترین غذای ایرانی باشد و در جای جای ایران این غذای بی نظیر را پیدا کنید. اما تفاوتی که آبگوشت بی نظیر زابلی با دیگر آبگوشت های ایرانی دارد این است که از ادویه ای مخصوص از آن استفاده می شود که به آن ادویه آچار می گویند. غذاهای بلوچی و غذاهای سیستانی هر دو دریچه ای جدید از طعم های جدید هستند و به حدی برای شما تازه و تعجب آورند که امتحان آن ها قطعا شما را انگشت به دهان خواهد کرد. در ادامه ی این مطلب شادیما بهترین غذاهای سیستان و بلوچستان را آورده ایم تا این لذت را با شما سهیم شویم. یکی دیگر از غذاهای محلی قزوین کوکو شیرین است که ادویه و چاشنی زیادی داخل آن به کار رفته و در کنار هویج پلو آن را سرو می کنند.
بهترین غذاهای گیلان معرفی 10 غذای محبوب و معروف استان گیلان
ترخینه یکی از غذاهای سنتی ایلام است که در استان های لرستان، کرمانشاه و کردستان هم طبخ می شود و بسیار مغذی است. این غذا به دلیل مواد مقوی مثل عدس، لوبیا نخود و ترخینه ای که دارد بیشتر در فصل زمستان و برای جلوگیری و درمان سرماخوردگی درست می شود. خورشت تره کوهی یکی از غذاهای سنتی ایلام و غرب ایران است که از لحاظ ترکیب و رنگ، شباهت بسیاری به قورمه سبزی دارد. مواد اصلی تشکیل دهنده آش دوغ اردبیلی تره، گشنیز، شوید، دوغ، برنج، نخود، گوشت چرخ کرده و تخم مرغ است. نشاسته همراه با زعفران، شکر، گلاب و شیر این دسر خوشمزه را می سازند. احتمالاً از این مواد حدس زده اید که طعم مشکوفی قزوین طعمی شبیه به فرنی می شود و این حدس درست است.
آش دوغ اردبیل
اگر بخواهیم بررسی کنیم که چرا به این غذا، یخنی می گویند، به سابقه تاریخی آن مربوط می شود. در واقع یخنی، کلمه ای پهلوی به معنای پخته یا گوشت پخته است که ممکن است برای برخی دیگر از غذاهای محلی نیز، این واژه را به کار ببرند. انواع مختلفی از یخی وجود دارد که مثلا به جای لوبیا و گوشت، از نخود و گوشت، بادمجان یا کلم و مرغ استفاده می کنند. اگرچه بوشهری ها غذاهای متنوعی دارند، اما مواد تشکیل دهنده آن ها اغلب سبزی های معطر و فلفل است. غذای لخ لخ هم از این قاعده مستثنی نیست و ترکیبات اصلی آن شامل ماهی، سیر، فلفل و سبزی های معطر است.