غذای خارجی چینی ترکی عربی ایتالیایی هندی اسپانیایی فرانسوی
انتشار: شهریور 17، 1400
بروزرسانی: 28 تیر 1404

غذای خارجی چینی ترکی عربی ایتالیایی هندی اسپانیایی فرانسوی

غذای خارجی چینی ترکی عربی ایتالیایی هندی اسپانیایی فرانسوی

یک فضای مربع شکل که دورتادور آن حجره های سنتی است و وسط آن معمولا یک حوض آب قرار دارد. مجموعه کافه رستوران مس و قالی در یکی از همین تیمچه ها در شهر اصفهان بنا شده است. این غذا با سبزیجات معطر نظیر نعنا و ریحان طعم دار می شود و علاو بر مزه ی عالی و ظاهری زیبا، بوی دلفریبی هم دارند. باید در نظر داشت که خورشت فسنجان ترفندهای خاصی برای خوشمزه تر شدن دارد و یکی از این ترفندها پختن گردو در مدت زمان زیاد با شعله کم است که گوشت اردک یا خروس نیز در آن باشد. همیشه به خاطر داشته باشید که طعم یک خورشت فسنجان جا افتاده بسیار عالی و بی نظیر است. امیدواریم مقاله غذاهای ایتالیایی برای شما مفید و جذاب بوده باشد.

  • روی خمیرها کمی زرده ی تخم مرغ بمالید و بمت 45 دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتیگراد در فر قرار دهید.
  • اشکنه غذایی لذیذ است و می توان آن را در وعده صبحانه، شام یا به عنوان یک میان وعده نوش جان کرد.
  • در لیست غذای کم خرج خود کوکوسبزی را برای این جور مواقع یادداشت کنید.

بعد از اینکه خورش آماده شد، قبل از سرو تخم مرغ ها را به تعداد نفرات روی خورش می شکنند و در قابلمه را می گذارند تا تخم مرغ ها بپزند. خورشت کنگر یکی دیگر از غذاهای سنتی آذربایجان غربی و ارومیه است. از نام این خورشت پیدا است که عنصر اصلی سازنده آن کنگر است. برای تهیه این غذا بعد از اینکه گوشت خورشتی و پیاز به نیمه پخت خود رسیدند، کنگرهای خردشده و لیموعمانی اضافه می شوند. خورش تا زمانی که کنگرها له نشود روی حرارت ملایم در حال آماده شدن است.

طرز تهیه مربا بالنگ خانگی تازه، خوشمزه و زعفرانی بدون آهک

مِنِمِن (Menemen)مِنِمِن املتی بسیار معروف در کل کشور ترکیه و به خصوص منطقه ی ازمیر می باشد. این املت که از ترکیب گوجه فرنگی، پیاز سرخ شده، فلفل، تخم مرغ و سبزیجات معطر تشکیل شده است به دو صورت مختلف سرو می شود. غذاهای بسیاری را ایتالیایی ها تهیه می کنند ولی بهترین این غذاها پیتزا است. برای دسته بندی بهترین غذاهای ایتالیایی باید بدین صورت عمل نمود.

غذای خشک گربه سلبن

مطمئن شوید که لانه ها از بورنئو، ویتنام یا تایلند می آیند، جایی که قوانین پایداری سختگیرانه تر است. ترکمن ها طبق رسوم خود روي زمين و دور سفره اي به نام ثاچاق غذا مي خورند. از غذاهاي محلي اين خطه مي توان به بولامه، بورک، اکمک، باسترمه و. اشاره کرد ولي معروف ترين و محبوب ترين غذاي آن ها چک درمه است که شباهت زيادي به استانبولي پلو دارد. آن ها چکديرمه يا چگديرمه را در ديگي به نام قازان طبخ مي کنند.

ماهی تیلاپیا و گوجه فرنگی کبابی یک غذای خوشمزه و جدید است. برای تهیه این غذا خوشمزه با ماهی ، ماهی را همراه با سس مخصوص در فر گریل می کنیم. ماهی تیلا پیا و گوجه فرنگی کبابی را می توانید به عنوان شام یا ناهار میل کنید. این خوراک شگفت انگیز را حتماً همراه با سالاد یا نان تست و سیب زمینی گریل شده امتحان کنید. ماهی شکم پر یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که شما می توانید هم با ماهی شمال و هم جنوب درست کنید.