
بروزرسانی: 28 تیر 1404
فرارو بهترین رستوران های خارجی و بین المللی تهران
فرارو بهترین رستوران های خارجی و بین المللی تهران
مواد لازم برای تهیه آبگوشت قنبید، کلم قمری، نخود، لوبیا سفید، سیب زمینی، قنبید، لیموعمانی، گوجه فرنگی، گوشت، پیاز، نمک و زردچوبه است. گوشت گوسفند، خلال بادام، پیاز، تخم مرغ و زعفران بسیار در کنار نمک و فلفل و هل، مواد لازم برای درست کردن یک پیچاق قیمه اردبیلی هستند. تهیه این خورش تا قبل از اضافه کردن تخم مرغ تقریباً شبیه سایر خورش ها است یعنی این که پیاز و گوشت و رب با ادویه ها تفت داده و پخته می شوند. تفاوت اصلی زمانی است که خلال بادام و تخم مرغ اضافه می شود.
- اما آنچه مشتریان ثابت نقش جهان دوست دارند انواع کباب ها در این رستوران است.
- انگشت پیچ دسر و میان وعده ای خوشمزه است که با سفیده تخم مرغ، گزانگبین، گلاب، شکر و هل درست می شود.
- سپس ارام آن را تمام در ظرف نچسب ریخته و در ظرف را میگذاریم.
- ادویه ماهی، گردو و رب انار را نیز اضافه کنید و مواد راکمی دیگر با حرارت ملایم تفت دهید.
خرچنگ هندی، پوک ایالات متحده آمریکا (غذای دریایی تهیه شده از ماهی)، بانی چو آفریقای جنوبی(غذای مخصوص آفریقای جنوبی). خرچنگ (غذای جهانی در بیشتر کشور ها)، مرغ پیر پیری(غذای اصلی کشور موزامبیک). مرغ مومبا گابن، تام یوم گونگ تایلند، پیتزا ناپلی ایتالیا.
آیا می توانم در لاه ماجون پنیر پیتزا بریزم؟
از طرفی به سبب مواد اولیه ارزشمند آش رشته که در فرهنگ ایرانی فرخنده و مبارک محسوب می شوند، در نوروز و جشن سال نو ایرانیان، نیز آش رشته را طبخ می کنند. پختن آرد و خمیر مخصوص این شیرینی با کره و بعد آغشته کردن آن با شربت های شیرین مهارت خاصی می خواهد که آشپزهای ترک خیلی به آن مسلّط هستند. خوردن باقلواهای ترکی را به بهانه ی آنکه مزه شان شبیه باقلواهای ایرانی می باشند ترک نکنید.
– چلو مرغ – سنگاپور
آنها احتمالا رنگارنگ تر، سالم تر و مملو از ویتامین ها و مواد معدنی مهمی هستند که بدن شما هوس می کند. غذاهایی مانند لوبیا، برنج، میوه ها و سبزیجات از بهترین داروهای طبیعت هستند. متمرکز کردن وعده های غذایی خود بر روی چیزی غیر از گوشت، شما را مجبور می کند که از آنچه در بشقاب شما می گذرد، آگاهی بیشتری داشته باشید. سیب زمینی های خلالی خرد شده را داخل روغن سرخ نمایید و سپس کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
رولت سوسیس
البته این اختلاف و تنوع در گذشته بیشتر بوده و در دوره ی حاضر اختلافات در مقایسه با دهه های قبل خیلی کمتر شده. شاید دلیل این هم شکل شدن و کم شدن تفاوت ها در شهر ها ایجاد ارتباطات نزدیک بین مردم ساکن در شهر ها باشد. یکی از غذاهای سنتی اصفهان، قیمه ریزه نخود چی بوده که در گویش محلی به آن قیمه نخود چی نیز گفته می شود. این غذا از ترکیب آرد نخود و گوشت تهیه شده و معمولا با برنج سرو می شود.