فوت و فن تهیه خورشت فسنجون اصیل مرحله به مرحله دونفره
انتشار: مرداد 02، 1401
بروزرسانی: 28 تیر 1404

فوت و فن تهیه خورشت فسنجون اصیل مرحله به مرحله دونفره

فوت و فن تهیه خورشت فسنجون اصیل مرحله به مرحله دونفره

خورش فسنجان نیز مانند خورشت قیمه و قرمه سبزی یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین نوع خورشت ایرانی است که به روش های متفاوتی تهیه می شود. برای مثال طرز تهیه خورشت فسنجان با انار  دستورالعمل دیگری از این غذا است که پیش از این به شما آموزش داده ایم؛ اما این بار قصد داریم تا شما را با یک روش دیگر از پخت فسنجان آشنا کنیم. در قابلمه ای که می خواهید فسنجان را درست کنید، ۲ عدد پیاز را رنده کنید.

  • جزء غذاهای مجلسی و اعیانی ایرانیها محسوب می شود\xa0 که در مراسم یا پذیرایی های خاص طبخ می شود.
  • خورش فسنجون با مرغ یکی از لذیذترین و مجلسی ترین خورش های ایرانی البته بعد از قورمه سبزی\xa0است😋 که طرفداران بسیاری دارد.
  • ۲- از آلوبخار یا سیب درختی رنده شده در خورشت استفاده کنید.

سپس زیر خورشت را کم کنید تا به آهستگی بجوشد و گردوها کم کم بپزد. وقتی خورشت جوش آمد، زیر آن را کم کنید و در قابلمه را طوری بگذارید که چفت نشود؛ زیرا احتمال سررفتن خورشت وجود دارد. پیاز داغ را به صورت آماده هم می توانید از افق کوروش بخرید؛ حضوری، آنلاین یا تلفنی. اگر رب انار شما تیره نیست می توانید بیشتر اضافه کنید.

آموزش کامل طرز تهیه سالاد یونانی اصل خوشمزه و مجلسی

اولین نکته در مورد گردوی فسنجان این است که حتما آنرا چند بار چرخ کنید. نکته بعدی که باعث می شود گردو تمام روغن خود را به خورش پس بدهد این است که همان روزی که می خواهید فسنجان درست کنید، گردو را چرخ کنید. نکته آخر هم اینکه گردو را کمی تفت دهید، سپس آب را به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله پس از اینکه گردو کمی روغن پس داد، رب گوجه فرنگی را به همراه رب انار به قابلمه حاوی گردو اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم. در صورت تمایل می توانیم رب گوجه فرنگی را قبل از اضافه کردن سرخ کنیم.

نکات پخت فسنجان

این پنیر سرشار از خاصیت در صورت پخت بوی کباب می دهد و می تواند راهش را به غذاهای ایرانی هم باز کند و ترکیب خوش طعم و پرخاصیتی مثل فسنجان با پنیر کبابی را بسازد. اگر تا به الان تجربه چشیدن خورش فسنجان با پنیر کبابی را نداشتید، پیشنهاد می دهیم حتما امتحانش کنید. پنیر کبابی را می توانید کلا جایگزین گوشت خورش کنید یا هم از گوشت و هم از پنیر کبابی استفاده کنید. این پنیر می تواند خوردن خورشت های ایرانی را برای گیاه خوران لذت بخش کند. گردوهای آسیاب شده را داخل تابه ای که بدون روغن از قبل داغ کرده ایم بریزید و سعی کنید که شعله گاز پس از اضافه کردن گردو ها کم باشد. خورشت فسنجان از گردو، رب انار و گوشت تهیه می شود که بسیار مغذی است و علاوه بر اینکه لذیذ و خوشمزه است، یک وعده غذای مقوی و پرخاصیت نیز به شمار می رود.

در این حین مرغ را با یک پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بپزید. اگر خورشت فسنجان آماده شد و احساس کردید به اندازه دلخواه شما روغن نینداخته است ، در اخر یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید ، این کار به روغن انداختن خورش کمک می کند. البته می توانید بسته به ذائقه و سایر عوامل از گردوی کمتری استفاده کنید. من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن. فسنجون رسمی ینی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار.