
بروزرسانی: 28 تیر 1404
لذیذترین غذاهای محلی استان های مختلف غذاهای معروف شهرهای ایران
لذیذترین غذاهای محلی استان های مختلف غذاهای معروف شهرهای ایران
اگر در نیمه ی نخست سال به این رستوران بروید، می توانید در حیاط باصفای آن بنشینید و محو زیبایی هایش شوید. تزئینات و معماری زیبا در کنار گل و گیاه های باشکوه که جانی تازه به شما خواهند بخشید، خوردن هر نوع خوراکی را لذت بخش خواهد کرد. حال فکرش را کنید در این محیط زیبا بهترین خوراک های اصفهان را هم بچشید! اگر گذرتان به این رستوران افتاد، خوراک هایی مانند ماهی قزل آلا، ته چین مرغ، میگو کبابی، کوفته تبریزی و دیزی آن را امتحان کنید، چون از مهم ترین خوراک های رستوران ترنج هستند. حتماً می دانید که یکی از اصیل ترین غذاهای اصفهانی بریانی است. شاید باورتان نشود ولی این غذا اولین بار حدود 400 سال قبل پخته شده است!
- سپس با دانه های انار، رب انار، پیاز داغ، شکر و ادویه می پزند.
- برای یادگیری طرز تهیه خورش ناردونی به مینویسم مراجعه کنید.
- برای درست کردن قیمه نثار و تماشای فیلم آموزش تهیه آن به مطلب طرز تهیه قیمه نثار رستورانی و مجلسی مراجعه کنید.
- آش ارده، نوعی پلو است که معمولا در کنار دورچین هایی مانند سبزی تربچه، سیلون (شیره خرما) یا خرما سرو می شود.
- اگرچه باکسو اساسا یک غذای خیابانی است، اما می توان آن را در هر جایی، از غذاخوری های فضای باز گرفته تا رستوران های زیبا پیدا کرد.
از آش های مرسوم در ایران، ترخینه جو یا آش جو است که با کمی تغییر در بیشتر شهرستان های ایران تهیه می شود. مواد اصلی آن جو به صورت پوست کنده یا نیم کوب، و یا بلغور آن است، و حبوبات که شامل نخود، لوبیا و عدس است. دمپختک از غذاهای سنتی کشور ما محسوب می شود که ماده اصلی تشکیل دهنده آن برنج است.
– کباب شیشلیک
غذای ویتنامی کائو لائو در بین ۵۰ غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه آن ها جای گرفته است. به این دلیل که شما این غذا را باید منبع اصلی انواع ویتامین در نظر بگیرید. طبیعتاً زمانی که مواد اولیه این غذا نودل، آب گوشت و سبزی ها باشد، شما می توانید به تأمین انواع ویتامین در بدن خود مطمئن باشید. بوت چین با مواد اولیه خلال خمیری که از آرد برنج به دست می آید بعد از سرخ شدن آماده نوش جان کردن است. البته درکنار این غذا می توان از میوه پاپایا، موسیر،پیاز، سس چیلی و یا حتی سرکه ای استفاده کنید. ابتدا پیاز را خرد کرده به همراه روغن و کمی زردچوبه تفت دهید.
طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و مجلسی
برای سرو کوفته معمولا در ابتدا آب آن را در کاسه می ریزند و در آن نان تیلیت می کنند. سپس خود کوفته به همراه سیب زمینی پخته و گوجه فرنگی سرو می شود. بهترین قسمت کوفته وسط آن است که معمولا با تخم مرغ آب پز، گردو، آلو، برگه زردآلو، زرشک و گاهی اوقات جوجه درسته پر می شود. قیمه اغلب با برنج ساده یا رشته پلو و با سیب زمینی و گاهی بادمجان سرخ کرده سرو می شود. در برخی طرز تهیه ها برای افزودن عطر و طعم بیشتر به این خورش از دارچین، زعفران، هل و گلاب نیز استفاده می کنند.
سوپ و آش
مالیدن مخلوط کره و زعفران باعث نرم شدن کباب ها و جلوگیری از خشک شدن آنها می شود. ضمن اینکه روی طعم و رنگ جوجه کباب نیز تاثیر مثبت می گذارد. در پایان پس از اینکه جوجه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید. این غذای خوشمزه ی گیلکی را با تخم مرغ و مرغ هم درست می کنند ولی راستش نوع بدون گوشت و تخم مرغش بسیار خوشمزه تر و سبک تر است. بعد از نیم پز شدن جغندر باید عدس و سبزیجات را اضافه کنید و صبر کنید کاملاً بپزند. بعد به تدریج آرد و آب سرد را در ظرف دیگری مخلوط کرده و مایه ی به دست آمده را به تدریج به آش اضافه کنید تا آش شما پرمایه شود.