
بروزرسانی: 28 تیر 1404
10 از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی که گردشگران دوست دارند گل من و تو
10 از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی که گردشگران دوست دارند گل من و تو
اما اگر در رژیم لاغری هستید بهتر است سس مایونز کمتری با این غذا مصرف کنید. با مقداری ماکارونی، گوجه فرنگی، خیارشور، نخود فرنگی و کالباس می توانید دل همه را به دست آورید. در کشک بادمجان از بادمجان کبابی یا سرخ شده و کشک و گردو و چند ماده ی دیگر استفاده می شود. برای مشاهده طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی به مینویسم مراجعه کنید. اکبر جوجه یک سس مخصوص دارد که بعد از پخت با آن میل می کنند. امروزه رستوران های زیادی تحت عنوان اکبرجوجه در همه ی شهرهای ایران تاسیس شده اند.
- پائلا د رواقع مخلوط برنج و سبزیجات به همراه میگو یا صدف است.
- شاید در لیست غذاهای ایرانی سنتی، «کشک بادمجان» برایتان شناخته شده تر باشد ولی لرستانی ها، یک آبگوشت خوشمزه دارند که با کشک و بادمجان درست می شود.
- هر کدام از این دو گروه می توانند با استفاده از مقالات به اینه به سهم خود قدم های بزرگی در جهت کاهش دور ریز مواد غذایی برداشته و در حفظ محیط زیست کوشا باشند.
یکی از مشهورترین و خوشمزه ترین غذاهای خیابانی دنیا هات داگ است که در هر جای دنیا باشید می توانید آن را پیدا کنید. هات داگ چیلی هم به عنوان نسخه تند و تیز هات داگ یکی از پرطرفدارترین ساندویچ ها در کشورهای مختلف دنیاست. در طرز تهیه هات داگ می توانید از سوسیس های هات داگ با طعم های مختلف استفاده و با سس ها و چاشنی های مختلف آن را مزه دار کنید. بادمجان از جمله مواردی است که انواع سلیقه ها آن را می پسندند و برای مهمانی ها هم می تواند خورشتی خوشمزه و پرهوادار باشد. این غذا که از ترکیب بادمجان سرخ شده و گوجه پخته و گوشت در کنار برنج سرو می شود می تواند در مهمانی های شما هم کاربرد داشته باشد. کمی بالاتر در مورد مشترک بودن کباب بین ایران و قفقاز با شما صحبت کردیم.
\u200f\u200f\u200e\u200e 10- هائمول پجون Haemul Pajeon ( پنکیک سبزیجات دریایی)\u200e
اگرچه ته چین انواع مختلفی دارد اما متداول ترین نوع آن ته چین مرغ می باشد و شهرت بسیاری دارد. " آبگوشت یا دیزی " از جمله غذاهای خوشمزه سنتی است که با استفاده از گوشت گوسفند، رب گوجه فرنگی، سیب زمینی، لوبیا، نخود، رب گوجه فرنگی و پیاز درست می شود. ماکارونی دم شده با ته دیگ سیب زمینی، جز پاستاهای بین المللی نیست. اما چون از ترکیباتی مانند پاستا درست می شود، در این لیست به آن جای دادیم.
۴- خورش فسنجان
شله زرد یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین انواع دسر ایرانی است. اغلب استفاده شله زرد بیشتر به عنوان نذری در مناسبت های مذهبی اتفاق میفتد. خیلی از مردم در ماه مبارک رمضان شله زرد تهیه و آن را هنگام افطار با خانواده می کنند. طرز تهیه شله زرد بسیار آسان است و هیچ فنون پیچیده ای ندارد.
جغور بغور؛ غذای محلی زنجان
پس در سفر به شمال یادتان باشد این غذا را تست کنید، حتما طرفدارش می شوید. شاید جالب باشد بدانید که میرزاقاسمی توسط محمد قاسم خان که در زمان ناصرالدین شاه قاجار والی رشت بود، ابداع شده و دلیل نام گذاری این غذا به همین دلیل است. مطمئن باشید که تفاوت را احساس خواهید کرد و علت اصلی آن هم شیوه ی دامداری این مردمان است که به شدت برای خوراک دام های خود اهمیت قائل هستند که به طبع سبب مزه ی بی نظیر گوشت خواهد شد. شَلَه مین هم به مانند ترخینه است اما با این تفاوت که در تهیه آن از گوشت و حبوبات بیشتری استفاده می شود و مدت نگهداری آن کمتر است.